Meiltä saat niin tapahtumiin kuin yrityksen kaikkiin tarpeisiin verkkosivut. WordPressin päälle rakennettu sivu toimii kaikilla laitteilla ja esim. tapahtumissa et tarvitse erillistä mobiilisovellusta. Integroi verkkosivuillesi MailChimp, Pipedrive ja muita lisäominaisuuksia. Luodaan digitaalinen ulottuvuus tulevalle menestyksellesi.

WordPress

Helposti muokattavat ja hallittavat sivut WordPressin kautta.

Varmuus

Toimintavarma UpCloud -palvelin ylläpidettynä meidän kautta.

Kokemus

Meillä on pitkä kokemus yritys- ja tapahtumaverkkosivujen teosta

Lander

Tapahtumille suunnattu yksinkertainen, mutta visuaalinen lander-sivu, johon saat tapahtuman oleelliset tiedot helposti yhdelle sivulle.

Linkitä sivuille Event Cloud ilmoittautuminen, jolla kävijästä tulee vaivattomasti osallistuja.

Tapahtumasivusto

Tapahtumasivusto on oma taiteenlajinsa ja osallistujille olennaiset asiat on hyvä olla helposti löydettävissä. Tapahtumasivumme toimivat kuin mobiilisovellus ja päätelaiteriippumattomuus onkin yksi avaintekijöistä.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme tapahtuma-alan vaatimukset ja loihdimme sinulle upeat ja toimivat sivut niin pieniin kuin isoihin tapahtumiin.

Yrityksen verkkosivut

Yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa mielikuvan luomisessa. Oikein rakennetulla sivustolla hurmaat asiakkaasi ja kasvatat myyntiäsi. Integroi verkkosivuillesi MailChimp, Pipedrive ja muita lisäominaisuuksia.

Pyydä meiltä ilmainen konsultaatio, jossa kartoitetaan yrityksesi tarpeet. Luodaan digitaalinen ulottuvuus menestyksellesi.

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •