Tapahtumien digitalisaatio on täällä

 

Jokainen tapahtuma on uniikki ja siksi olemme suunnitelleet palvelumme niihin soveltuvaksi. Palvelumme rakentuvat modulaarisesti, jolloin voit valita juuri sinulle soveltuvat ominaisuudet tapahtumaasi tai ottaa kaiken mitä valikoimamme mahdollistaa. Tapahtumajärjestelyiden digitalisoinnin ei tarvitse olla ohimenevä trendi, vaan sujuvoita sillä tapahtumajärjestelyjä ja kasvata liiketoimintaa.

TILAA EVENT CLOUD ALK. 49€/KK

Säästä aikaa ja rahaa tilaamalla Event Cloud alkaen 49€/kk.  Saat käyttöösi kaikki yllä olevat moduulit.

Lupaamme, että et tule pettymään. Tyytyväisyystakuuna voit irtisanoutua 1kk jälkeen etkä sitoudu pidemmäksi aikaa.

Event Cloud

 

Tapahtumajärjestäjän paras ystävä!

Yksi keskitetty palvelu, jonka avulla hallitset digitaalisesti:

Tapahtuman ilmoittautumisen, sisäänkirjauksen, poistumisen, digitaaliset tuotteet (lounaat/drinkkiliput), liidien keräämisen, palautteen keräämisen, automatisoidun viestinnän (SMS/sähköposti), data-analyysit ja paljon muuta.

Tutustu

Tapahtumasivut

 

Tapahtumien verkkosivut ovat tärkeä osa tapahtuman brändiä ja usein toimivat ensimmäisenä kohtaamispaikkana.

Etsitkö kumppania, joka ymmärtää tapahtumien luonteen ja mitä osallistujat odottavat toimivilta tapahtumasivuilta? Integroi sivusto saumattomasti ilmoittautumis- ja muiden järjestelmien kanssa.

Tutustu

DS Cloud

 

Hallinnoi staattisia näyttöjäsi tapahtuman aikana helposti DS Cloudin avulla.

Meidän asiakkaana hallinnoit näyttöjä useassa eri paikassa vaikka kesämökiltäsi! Tarvitset vain näytön ja internetyhteyden ja DS Cloud on käyttövalmis alle 10 minuutissa. Vähennä turhaa juoksemista ja helpota näyttöjen hallintaa valitsemalla DS Cloud.

Tutustu
Digital Signage
MailChimp - sähköpostimarkkinointi

Mailchimp

 

Haluatko, että kutsuprosessisi on sujuva ja saavuttaa onnistuneesti yleisönsä? Kuinka moni sai sähköpostisi ja kuinka moni avasi sähköpostissa olevia linkkejä?

Varmistamme ammattitaidolla, että sähköpostikampanjasi täyttää kaikki laatukriteerit. Luodaan onnistuneita sähköpostikampanjoita yhdessä.

Pyydä tarjous
Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •