Event Cloud Dialogues – Tehokas kanava asiakas-, henkilöstö- ja jäsenviestintään

Event Cloud Dialogues – Tehokas kanava asiakas-, henkilöstö- ja jäsenviestintään

Event Cloudin uusi dialogue -toiminto mahdollistaa myynnin-, markkinoinnin-, asiakaspalvelun-, huollon-, henkilöstöhallinnon- ja jäsenrekisterien toimintojen automatisoinnin ja tehostamisen. Yhdellä viestillä tavoitat kaikki kohderyhmäsi useampaa kanavaa käyttäen.

Kohdehenkilöt voivat vastata viestiin jokaisessa kanavassa ja vastaukset ovat suoraan siirrettävissä Exceliin analyysejä varten. Event Cloud Dialogue -toiminnolla voit hoitaa esimerkiksi seuraavat toiminnot:

 1. – myyntiliidien keruu
 2. – myynti- ja myyntitilaukset
 3. – jäsenyyksien uusinta
 4. – asiakastyytyväisyyskyselyt
 5. – henkilöstökyselyt
 6. – avoimien työpaikkojen ilmoittaminen
 7. – työkutsut
 8. – huoltokutsut
 9. – kalenterivarausten vahvistaminen
 10. – tapahtuma -aktivointi
 11. – äänestykset
 12. – kanta-asiakkaiden /jäsenten palvelut

Integrointi kaikkiin tavallisimpiin ERP-, CRM- ja Logistiikkajärjestelmiin on mahdollista ja helppoa. 2 -suuntaisena viestikanavina toimivat SMS-viestit, sähköpostiviestit ja Web -sivustot. Tavoitat aina kohdehenkilöt ja vastaus saadaan samaa kanavaa käyttäen.

Viestien lähettäminen voidaan kohdistaa henkilörekisterin luokittelujen mukaisesti, viestien lähettäminen voidaan aikatauluttaa ja viestit voidaan personoida.

Event Cloud Dialogues on todella tehokas väline dialogiin kohderyhmäsi kanssa. Mikäli olet kiinnostunut parantamaan viestintääsi ja saavuttamaan suoria tuloksia ota yhteys

 

Mfabrik Oy, Tuomo Tilman +358 50 3236435.

 

Jaa sivu
 •  
 • 425
 •  
 •