Tehosta liidinkeruuta

Tehosta liidinkeruuta

Tehosta liidinkeruuta

Event Cloudin suosittu liidityökalu on nopea ja tehokas tapa kerätä liidit niin yksittäisessä tapahtumassa kuin jatkuvassakin käytössä. Yhteystiedon kerääminen onnistuu nopeimmillaan sekunnissa, jolloin muistiinpanojen käsin kirjoittamiseen käytetty aika vapautuu kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen vieraasi kanssa. Ja mikä parasta, liidien tallentamiseen tarvitset vain oman matkapuhelimesi!

  • Aktivoi Event Cloud liidityökalu käyttöön kännykkään tai tablettiin
  • Kerää liidejä skannaamalla vieraan nimikyltti tai mobiili QR-koodi
  • Jalosta kerättyä tietoa myynnin ja markkinoinnin tueksi

 

Tapahtumanjärjestäjä, tiedät, ketä tapahtumaasi on kutsuttu, mutta tiedätkö, mistä vieraasi ovat oikeasti kiinnostuneita?

Helppokäyttöinen liidityökalu on tavoitteellisen tapahtumanjärjestäjän paras ystävä. Voit kerätä pelkkiä yhteystietoja tai ottaa kaiken hyödyn irti ja kerätä kysymyslomakkeen avulla tarkempaa tietoa asiakkaan profiilista liidien laadullistamista varten.
Saat tärkeän keskustelun muistiinpanot kirjattua sähköiseen muotoon heti asiakaskohtaamisen jälkeen, jolloin voit huoletta jättää muistivihkon ja käyntikorttipinot kotiin.

Vieraasi tiedot tallentuvat turvallisesti pilvipalveluna toimivaan Event Cloudiin. Voit seurata tietoja reaaliajassa jo tapahtuman aikana tai ladata raportin tapahtuman jälkeen tarkempaa analysointia varten.

 

Myynnin ammattilainen, miltä kuulostaa työkalu, jolla voit laajentaa CRM-järjestelmäsi uudelle tasolle ja kerätä tietoa jatkuvaan asiakaskokemuksen kasvattamiseen?

Yhdistä sähköisenä kanta-asiakaskorttina toimiva mobiili QR-koodi tai brändisi näköinen NFC-sirullinen kortti osaksi asiakastietojärjestelmääsi. Kerää liidejä, asiakaspalautetta ja tietoa asiakaskäyttäytymisestä. Jalosta tietoa, segmentoi asiakkaita ja kohdenna myynti ja markkinointi oikein.

Jaa sivu
  •  
  • 425
  •  
  •