Verkostoituminen tapahtumissa

Verkostoituminen tapahtumissa

Verkostoituminen tapahtumissa 

Bookme on Event Cloudin uusi työkalu verkostoitumiseen tapahtumissa. Kun tapahtumassasi on käytössä Event Cloudin selainpohjainen mobiilisovellus, voit helposti aktivoida sovellukseen Bookme -ominaisuuden. Tarjoa tapahtumaasi mobiilisovellus, jolla parannat tapahtumakokemusta, mahdollistat verkostoitumisen ja aktivoit osallistujiasi ja tapahtumasi kumppaneita.

 • Mikä?
  Event Cloudin uusi verkostoitumistoiminto
 • Kenelle?
  Tapahtumakävijöille, näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille
 • Miksi
  Parempi tapahtumakokemus, aktivoi kävijät sekä mahdollistaa verkostoitumisen

Luo uusia tuttavuuksia ja kasvata verkostoja mobiilisti

Koska mitään erillisiä sovelluksia ei tarvitse ladata kännykkään, riittää, että osallistuja rekisteröityy selaimessa mobiilisovellukseen, määrittää oman salasanan ja kertoo halutessaan muutamalla rivillä omista mielenkiinnonkohteistaan.

Ne osallistujat, jotka ovat valinneet tietojensa näyttämisen muille osallistujille, näkyvät listauksessa Bookme:ssa. Voit helposti hakea tiettyjä osallistujia joko nimen, yrityksen, tittelin tai vaikka ammatillisen mielenkiinnonkohteen perusteella. Kun löydät vieraan, jonka kanssa haluat verkostoitua, voit lähettää hänelle tapaamisehdotuksen tiettyyn ajankohtaan ja paikkaan. Liitä mukaan lyhyt viesti ja tule bookatuksi.

Vastaanottaja voi hyväksyä pyynnön sellaisenaan, ehdottaa tarvittaessa uutta ajankohtaa tai hylätä pyynnön vapaavalintaisen viestin kera. Tapahtumanjärjestäjä voi määrittää, ketkä tapahtuman osallistujat voivat sopia tapaamisia: halutaanko tarjota mahdollisuus kaikille osallistujille vai rajata vain tapahtuman kumppaneille.

Kun aktivoit Bookme:n käyttöön jo ennen tapahtumaa, vieraasi pääsevät tutustumaan muihin vieraisiin ja suunnittelemaan tapahtumapäivänsä oman aikataulun hyvissä ajoin. Kun tapaamisia mielenkiintoisten uusien tuttavuuksien ja verkostojen kanssa on jo sovittu, tapahtuman no-showkin pienenee.

Tapahtumasi kumppanit ja näytteilleasettajat kiittävät, kun heillä on käytössä työkalu, jolla he voivat suoraan kontaktoida potentiaalisia asiakkaita – tai osallistujat voivat itse sopia lyhyen palaverin mielenkiintoisen kumppanin kanssa tapahtuman sisällä. Näytteilleasettaja voi hakea listauksesta osallistujia, jotka ovat kiinnostuneita vaikkapa IoT:sta tai muusta spesifistä aiheesta ja kutsua osallistujat henkilökohtaisesti käymään joko omalla ständillään tai muussa sovitussa tapaamispaikassa.

Vielä enemmän irti sovelluksesta

Samalla mobiilisovelluksella osallistujat pääsevät hallinnoimaan omia tietojaan, näkemään tapahtuman tietoja ja voit järjestäjänä päivittää infoja myös reaaliaikaisesti. Halutessasi voit aktivoida sovellukseen myös muita Event Cloudin suosittuja ominaisuuksia, kuten tapahtuman sisäänkirjautumisen, digitaaliset tuotteet, liidinkeruun tai pelillistämisen.

Jaa sivu
 •  
 • 425
 •  
 •