Event Cloudin mobiilikäyttöinen tapahtumasovellus on täällä!

Event Cloudin mobiilikäyttöinen tapahtumasovellus on täällä!

Event Cloudin mobiilikäyttöinen tapahtumasovellus on täällä!

 

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme lanseeranneet Event Cloudiin oman mobiilissa toimivan tapahtumasovelluksen tapahtuman kävijöille. Ei enää ladattavia mobiilisovelluksia, jotka palvelevat vain tiettyä osaa tapahtumasta, sillä tästä selainpohjaisesta sovelluksesta löytyy kaikki tarvittava!

Yksi kävijäystävällinen sovellus

Anna vieraillesi uudenlainen tapahtumakokemus markkinoiden moderneimmalla tavalla. Kaikki tapahtuman tiedot ja toiminnallisuudet löytyvät yhden mobiilisovelluksen alta, jolloin vieraan ei tarvitse luoda profiilia tai kirjautua useampaan sovellukseen. Sovellus sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten:

  • Liidien keruu – nappaa kävijöiden liidit talteen helposti QR-koodien avulla
  • Tapahtuman pelillistäminen – aktivoi vieraitasi pelillistämisellä
  • Sujuva sisäänkirjautuminen tapahtumaan – kerää osallistujatietoa ja kohdenna jälkimarkkinointi oikein
  • Digitaaliset tuotteet – ei paperisia lounas- ja drinkkilippuja, vain mobiilisovellus riittää
  • BookMe-verkostoitumismoduuli
  • Kaikki tapahtuman tiedot yhdessä paikassa nopeasti löydettävissä

Informoi ja selkeytä

Event Cloud tapahtumasovelluksen avulla kävijä hallinnoi helposti omia tietojaan ja seuraa tapahtuman infoja omalla kännykällään. Tapahtuman järjestäjä voi myös päivittää muuttuvia infoja sovellukseen reaaliajassa.

Tapahtumissa, joissa halutaan kerätä liidejä, vieras näkee yhdellä silmäyksellä, missä osastoilla hän on vieraillut. Mikäli tapahtuma on pelillistetty, kävijän omat pisteet näkyvät hänelle reaaliajassa, ja hän näkee lisäksi paljonko pisteitä puuttuu tavoitteen saavuttamiseen. Myös digitaalisten drinkki- ja lounaslippujen käyttäminen sekä kulutuksen seuraaminen on helppoa sovelluksen avulla.

BookMe 

Yksi toivottu tapahtumasovelluksen ominaisuus on BookMe-moduuli. Ne kävijät, jotka ovat antaneet luvan näyttää osallistumisensa muille kävijöille voivat verkostoitua, viestitellä ja sopia tapaamisia niin toisten kävijöiden kuin tapahtuman isäntien ja kumppaneiden kanssa mobiilisovelluksessa.

Tapahtuman vieraat näkevät listan osallistujista sekä heidän julkisista profiileistaan, ja voivat ehdottaa kiinnostaville henkilöille tapaamista oman älypuhelimensa avulla. Oman profiilin tiedot osallistuja pääsee määrittämään itse: kerro kuka olet, mistä olet kiinnostunut ja luo sinua kuvaava punchline itsestäsi!

BookMe:n lisäksi kävijät voivat helposti vaihtaa yhteystietojaan skannaamalla toisen osallistujan QR-koodin kännykän ruudulta. Tiedot lataantuvat vCardina suoraan puhelimen muistiin.

Olemme iloisia, että pääsemme vastaamaan tapahtuman verkostoitumiseen liittyviin haasteisiin ja tarjoamaan ratkaisun tapahtumasovelluksemme avulla.

Valmis alusta, jonka sisällön päätät sinä

Tapahtumasovellus on valmis alusta, jonka sisällön sinä päätät. Voit aktivoida kaikki ominaisuudet tai käyttää sovellusta vain tehokkaaseen tapahtuman sisäänkirjautumiseen.
Tapahtumasovellus ei ole enää vain isojen tapahtumien etuoikeus, sillä Event Cloud -mobiilisovellus skaalautuu tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Sovelluksen perusversio noudattaa tyyliltään Event Cloudin raikasta, vihreää värimaailmaa, mutta jos haluat brändisi tai tapahtumasi näköisen ulkoasun, kustomointi onnistuu totta kai.

Mitä se maksaa? 

Pyydä meiltä tarjous. Sovelluksen hinta määräytyy sovellukseen aktivoitujen ominaisuuksien sekä tapahtuman koon perusteella, joten et maksa turhista ominaisuuksista tai valmiista, raskaasta sovelluspaketista.

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •