Mfabrik parantaa pilveänsä Amazonin avulla

Mfabrik parantaa pilveänsä Amazonin avulla

Mfabrik parantaa pilveänsä Amazonin avulla

 

AWS

Kesäisiä terveisiä Kaikukadulta, jossa Amazonin pilvet ovat lipuneet vihdoin meidän satamaan. Arkkitehtimme Toan Nguyen on yrityksen ensimmäinen sertifioitu AWS Solution Architect ja olemme tätä myötä ottaneet AWS:n mukaan osaksi palveluitamme. Olemme luottaneet pilvipohjaisiin alustoihin jo pitkään, mutta AWS:n mukaantulo luo palveluidemme kehittymiselle aivan uudet mittasuhteet.

Tarjooman kehittyminen

mFabrikin tarjooma kasvaa myös laajemmaksi AWS:n omien ominaisuuksien myötä, ja aloitamme palveluiden siirron kesän aikana AWS:ään täysin. Tulemme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme kahta vaihtoehtoa joko yksityistä pilveä tai AWS:n pilveä. AWS:n kautta toimitettu palvelu tulee olemaan edullisempaa, koska voimme automatisoida esim. ylläpitoon liittyviä tehtäviä AWS:n hoidettavaksi. Tarjoamme edelleen UpCloudin kautta yksityistä pilveä niille asiakkaille, joilla on vaatimuksena, että tietoa käsitellään ainoastaan Suomen rajojen sisällä. AWS:n ominaisuuksia on mahdollista hyödyntää vaikka käyttäisimme yksityistä pilveä, koska esimerkiksi koneoppimisen osalta lähetämme ainoastaan transaktiodataa eikä esim. henkilötietoja.

Liiketoimintasi on muualla ja homman pitää pyöriä ympäri maailmaa?

No problems.. Kiitos AWS:n ja UpCloudin me pystymme toimittamaan sinulle globaalisti huippunopeaa palvelua. Voit olla huoleti meidän kanssa vaikka päätoimintasi on Suomessa, mutta ulkomailta pitäisi pystyä käyttämään palveluita yhtä lailla. Pystymme kustannustehokkaasti laajentamaan palvelun käyttöä ilman, että kasvusi tyrehtyy.

Event Cloud, IoT Cloud – Todellista pilvipalvelua, täyttä IoT:ta

Siirrämme kaikki alustat AWS:n päälle kesän aikana, jolloin palveluiden käyttönopeus sekä toimintavarmuus kasvaa entisestään. Samalla pääsemme asteittain ottamaan käyttöön AWS:n tarjoamia moduuleita, jotta Event Cloudin ja IoT Cloudin tietojen analysoinnissa olisi kone mukana. Event Cloudin osalta esim, voimme alkaa ennustamaan tapahtumien osallistujamääriä, milloin lähettää kutsut tehokkaimmin ja paljon muuta. IoT Cloudin osalta voimme löytää helposti isosta massasta prosessien hukkakohtia ja ennakoida paremmin logistiikan tehokkuutta.

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.