Näin teet CRM:stä paremman Event Cloudin kanssa

Näin teet CRM:stä paremman Event Cloudin kanssa

Näin teet CRM:stä paremman Event Cloudin kanssa

Event Cloud kasvoi jälleen askeleen isommaksi meidän viimeisimmän päivityksen ansiosta. Meille Event Cloud on alusta, jota käytetään tapahtumien onnistumiseen ja haluamme, että asiakkaille käyttö on mahdollisimman helppoa. Event Cloudin API-rajapinta on päivitetty helppokäyttöiseksi, jonka avulla voit integroida sen vaivattomasti CRM:n järjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää CRM:n järjestelmää edelleen pääasiallisena työkaluna, mutta integraation avulla luot vaivattomasti alla olevat asiat:

  • Luo tapahtu Event Cloudiin
  • Vie osallistujatiedot Event Cloudiin
  • Tuo osallistujatiedot Event Cloudista

CRM_Event Cloud

Pudota apina selästä

APINA-moduuli on Event Cloudin uusi ominaisuus, jonka avulla aktivoit rajapinnan hyödyntämisen muiden alustojen kanssa. APINA-moduuli yhdistettynä Event Cloudiin on voimakas työkalu organisaatiolle, joka haluaa hyödyntää modernia tapahtumiin suunnattua IOT-alustaa, mutta käyttää edelleen päätyökaluna jotain muuta järjestelmää. CRM:n käyttö vahvistuu isolla määrällä uusia ominaisuuksia, joita voit käyttää kuukausikohtaisesti ilman pitkiä sitoutumisaikoja.

Event Cloud API

Rikastuta CRM:ää ja paranna asiakaskokemusta

API-rajapinta kehittyy jatkuvasti ja tuomme käyttöösi myös kaiken muun lisätiedon mitä keräät tapahtuman aikana asiakkaista. Miltä kuulostaisi liiditietojen uiminen suoraan CRM:ään, jolloin myyjä voi huoleta kerätä tietoja tapahtuman aikana ja ne olisivat välittömästi CRM:ssä? Vähennetään manuaalisten vaiheiden määrää ja annetaan aikaa tärkeille asioille kuten asiakaskohtaamiselle. Tee onnistuneita tapahtumia ja pidä asiakkaat tyytyväisenä. Tästä lähtien sinulla on aina varma tieto ovatko asiakkaasi tyytyväisiä 🙂

Ota yhteyttä meihin, jotta voimme kertoa lisää. Tämä on tilaisuus, jota ei kannata hukata. Event Cloudin 49€/kk saat käyttöösi laajat ominaisuudet, joilla hoidat tapahtumien ilmoittautumiset sekä kutsut. Alkuinvestointeja ei ole. Voit laajentaa helposti uusia ominaisuuksia tarpeesi mukaan.

 

 

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.