TAGIT – Event Cloudin uusi ilmainen moduuli käytettävissä

TAGIT – Event Cloudin uusi ilmainen moduuli käytettävissä

TAGIT – Event Cloudin uusi ilmainen moduuli käytettävissä

Julkaisimme uuden käyttöliittymän Event Cloudiin muutama viikko sitten ja palaute on ollut valtavan positiivinen. Iso kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet kommentteja sekä kehitysehdotuksia. Yhdessä teemme siitä maailman parhaan tapahtuma-alustan. Uuden käyttöliittymän yhteydessä toimme myös uuden ilmaisen moduulin kaikille käytettäväksi nimeltä TAGIT. Tagien käyttö parantaa entisestään osallistujanhallintaa Event Cloudissa, koska nyt voit tehdä helposti sisäisiä muistiinpanoja osallistujille.

Esimerkkejä miten voit käyttää tageja:

  • Sinulla on ryhmä VIP-asiakkaita, jotka haluat eritellä. Asetat näille henkilöille VIP nimisen tagin, jonka avulla sitten nämä henkilöt ovat merkittyjä.
  • Haluat lähettää sähköpostia kaikille, jotka ovat ilmoittautuneet ja ovat merkitty puhujiksi. Aseta puhujille tag tieto PUHUJA esim, jonka jälkeen voit lähettää helposti ja kohdistetusti vain näille ihmisille postia.
  • Haluat antaa tapahtuman kumppanille mahdollisuuden nähdä osallistujalistan, mutta vain rajatusti. Pystyt hyödyntämään Event Cloudin HOST-roolia myös tähän, jossa TAG tiedon avulla kumppanille näytetään vain tagien perusteella suodatetut henkilöt.

Mistä löydän TAGIT?

Löydät tagit Event Cloudissa tapahtumien alta ja se on käytössäsi välittömästi.

Jos Event Cloud ei ole vielä tuttu, niin olemme tehneet rekisteröitymisen palveluun helpoksi meidän itsepalveluportaalin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen myyntimme ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme käydä 1h esittelykierroksen läpi, jonka jälkeen olet ammattilainen Event Cloudin kanssa. Helppoa? Kyllä vain.

Rekisteröidy Event Cloudiin

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.