Event Cloud – Markkinoiden helppokäyttöisin tapahtuma-alusta uudistui ja samalla siitä tuli markkinoiden modernein työkalu

Event Cloud – Markkinoiden helppokäyttöisin tapahtuma-alusta uudistui ja samalla siitä tuli markkinoiden modernein työkalu

Event Cloud – Markkinoiden helppokäyttöisin tapahtuma-alusta uudistui ja samalla siitä tuli markkinoiden modernein työkalu

 

Julkaisimme ensimmäisen version Event Cloudista viime kesänä ja kehitystä on tapahtunut joka kuukausi tähän asti. Nyt olemme uuden äärellä kun julkaisemme ison päivityspaketin Event Cloudiin. Uusi päivityspaketti sisältää alla olevat isot muutokset ja ne sisältyvät oletuksena Event Cloudin perushintaan 49€/kk.

 

Käyttöliittymä – Uusi appimainen käyttöliittymä

Uusimme koko Event Cloudin käyttöliittymän, jossa helppokäyttöisyyttä on lisätty sekä ulkoasu on tuotu lähemmäksi mobiiliappia. Ei enää vanhahtavaa ”järjestelmä” fiilistä vaan täysin fresh 2019 vuodelle sopiva raikas ulkoasu. Olemme sitä mieltä mFabrikilla, että järjestelmien aika on ohi ja käytettävyys sekä appimaisuus ovat nykyajan vaatimuksia.

 

 

Sähköpostikampanjat – Mailer 2.0

Edistyneiden sähköpostikampanjoiden luominen ja lähetys Event Cloudin kautta. Pystyt lähettämään todella tarkasti kohdistettuja sähköpostikampanjoita osallistujille Event Cloudin kautta. Tuomme ensi kuun aikana Mailchimpin laajat ominaisuudet vielä mukaan, jossa näet tarkasti kuka on on avannut postin, linkit, onko posti mennyt perille ja paljon muuta. Et joudu enää koskaan arvailemaan, että oliko kampanjasi onnistunut.

 

TAGIT – Kohdenna osallistujia

Haluatko segmentoida ihmisiä tapahtumassa helposti? Toimme uutena ominaisuutena TAG ominaisuuden Event Cloudiin, jossa voit luoda äärettömän määrän erilaisia tageja, joita asetat eri osallistujille. Tagit ovat aina sisäisiä merkintöjä ja ne eivät näy ulospäin. Tagit toimivat sinulle siis sisäisenä muistiinpanojärjestelmänä, joita sinun on helppo asettaa henkilöille. Esimerkkejä tagien käytöstä:

 • Aseta tietyn kumppanin kutsumat henkilöt omaan ryhmään, jossa PARTNER nimisen tagin sisällä on kumppaniyrityksen nimi.
 • Merkitse VIP henkilöt, jotta he erottuvat tapahtumassa.
 • Lähetä kohdennettuja sähköpostikampanjoita osallistujille, joilla on tietty tagi asetettuna. Tämä työkalu mahdollistaa sinulle todella joustavan tavan kohdentaa sähköpostimarkkinointia.
 • Yhdistä HOST- rooliin tag suodatus, jossa voit antaa näkymän vain tietyistä osallistujista tapahtuman isännälle/emännälle.

Riippuvaisuuskentät – Forma 2.0

Event Cloudin rekisteröitymislomakkeille tuli uusi kenttävaihtoehto, jonka avulla voit tehdä ehdollisia kenttiä.

 • Esimerkki:
  • Kysyt lomakkeella, että saapuuko henkilö yksin vai toisen henkilön kanssa. Jos henkilö vastaa ei –> Lomakkeelle ei avaudu uutta kenttää. Jos henkilö vastaa kyllä niin lomakkeelle avautuu uusi kenttä, jossa pyydetän henkilön nimi. Näin ollen ilmoittautuja ei joudu vastailemaan kysymyksiin mitkä eivät ole hänelle oleellisia.

Hae tunnukset

Event Cloudin rekisteröityminen on helppo ja vaivatonta ja voit tehdä sen suoraan meidän portaalin kautta. Aktivoimme tunnuksesi nopeasti, kunhan kaikki tietosi ovat kunnossa ja pääset käyttämään markkinoiden moderneinta tapahtuma-alustaa. Ei alkuinvestointia, ei pitkää opettelua vaan onnistu välittömästi.

Vain 49€/kk + alv.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Pyydä yhteydenotto

Jaa sivu
 • 2
 •  
 •  
 •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.