Luo liiketoimintaa tapahtumiin suunnatulla IOT-alustalla – mFabrik Event Cloud 

Luo liiketoimintaa tapahtumiin suunnatulla IOT-alustalla – mFabrik Event Cloud 

Luo liiketoimintaa tapahtumiin suunnatulla IOT-alustalla – mFabrik Event Cloud

 

Viime kesänä kun lanseerasimme Event Cloudin nykyisen inkarnaation, niin uskoimme, että meidän alustalla on loistava tulevaisuus. Painotan sanaa alusta, koska Event Cloud ei ole hallintaa eikä järjestelmä. Alustan päällimmäinen ajatus on antaa sen käyttäjille uusia mahdollisuuksia. Näitä mahdollisuuksia olemme nyt päässeet tekemään suurella intohimolla ja uutta liiketoimintaa syntyy joka kuukausi. Iso kiitos vanhoille ja uusille asiakkaillemme, jotka ovat kehittäneet meidän kanssa tapahtumien maailmaa digitaalisemmaksi. Yhteistyöverkostomme on myös laajentunut viimeisen puolen vuoden aikana räjähdysmäisesti.

Stronger together

Alustamme on kasvanut integrointien kautta vahvemmaksi ja alkuvuodesta julkaisemme tukun uusia yhteistyökumppaneita. Integraatiot sisältävät sosiaalisen median alustoja (Linkedin, Twitter), CRM-järjestelmiä, laskutusta, datan prosessointia ja monia muita. Tulemme avaamaan myös rajapinnan omien ominaisuuksien kehitykselle, jolloin meidän asiakkaat voivat valita juuri sopivat moduulit käyttöönsä. 

Alla tämän hetkisiä kumppaneita:

Maksaminen – Paytrail

Event Cloudin kautta voit myydä lippuja tapahtumiin FYGE-ominaisuuden kautta. Integroimme Paytrailin Event Cloudiin, jotta henkilöt voivat ostaa helposti liput tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Paytrail hoitaa rahaliikenteen sujuvasti ja Event Cloud lähettää asiakkaille kuitin sekä tyylikkään QR-koodilla varustetun lipun. Pystyt itse tekemään lipun ulkoasun Event Cloudin hallintapaneelissa.

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Olemme osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää Netsistä.

Helmikuun aikana tuomme laskutukseen erikoistuneita alustoja mukaan, jotta yrityksien ja julkisten toimijoiden on mahdollista ostaa laskulla lippuja tapahtumiin. Kerromme tästä lisää erillisessä julkaisussa.

Viestintä – Sähköposti

Alusta pitäen teimme päätöksen tehdä sähköpostin lähetyksen eri tavalla. Tutkimme markkinoita hartaasti, jotta osaamme valita parhaan ja luotettavimman sähköpostin toimittajan. Valitsimme yhteistyökumppaniksi Mailchimpin, joka on yksi maailman suurimmista sähköpostien toimittajista. Mailchim lähettää miljoonia sähköposteja päivittäin ja on myös hyvin tarkka, jotta sähköpostit täyttävät CAN-SPAM regulaation. Me haluamme tarjota saman toimintavarmuuden sekä toimintatavan meidän asiakkaille ja siksi Event Cloudin sähköpostit ovat oletukseltaan jo anti-spam regulaation mukaisia.

Sähköpostin lähetyksellä on merkitystä miten se hoidetaan. Olemme kuulleet kauhutarinoista, jossa koko sähköpostilähetys on jäänyt roskapostisuodattimiin. Meillä on Mailchimpin kanssa DPA:n (Data protection agreement) allekirjoitettuna, jotta GDPR-asiat ovat kunnossa ja voit huoletta käyttää turvallisesti Event Cloudin sähköposteja. Event Cloud on myös mahdollista integroida muihin sähköpostipalvelimiin, kysy meiltä lisää.

 

Viestintä – SMS

SMS:n osalta käytämme kotimaista Kuulalaakeria. Kuulalaakeri on Suomen vanhin tekstiviestipalveluiden tuotekehitykseen ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Yhtiö on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja osa kansainvälistä Telia tietoliikennekonsernia.

 

Sitoutuminen on menneen talven lumia

Periaattemme on, että emme vaadi pitkää sitoutumista. Meillä ei ole alkuinvestointeja, että saatte homman tulille vaan voitte rekisteröityä itsepalveluportaalin kautta ja maksaa kuukausittain käytöstä. Me uskomme, että pitkä sitoutuminen tulee hyvän kokemuksen ja palvelun kautta. Meille ei tarvitse heilauttaa isoa rahatukkua etukäteen vaan maksat kuukausi kerrallaan.

Uskomme, että kun rakastut Event Cloudin käyttöön, niin tulet samalla osaksi meidän asiakasryhmää, jonka kanssa kehitämme palvelua jatkuvasti parempaan suuntaan.

Tapahtumien IOT

Event Cloud on tapahtumien IOT:ta ja tulemme tästä kertomaan tulevien viikkojen aikana lisää. Meidän alusta on markkinoiden monipuolisin ja nopeiten kehittyvä IOT-alusta, joka soveltuu tapahtumiin ja sen eri prosesseihin. Palvelua on kehitetty jatkuvasti viimeiset 5 vuotta ja nyt konsepti on hioutunut yhdeksi vallankumouksellisimmista alustoista mitä tapahtumiin on tehty.

Miten saat käyttöösi nykyaikaisen tapahtuma-alustan? Vastaus on helppo. Ota yhteyttä meihin tai tilaa suoraan itsepalveluna Event Cloudin sivuilta.

 

Jaa sivu
  • 8
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.