Tiketöinnillä kohti parempia tapahtumia

Tiketöinnillä kohti parempia tapahtumia

Tiketöinnillä kohti parempia tapahtumia

 

Jokainen toimija, joka järjestää minkäänlaisia tapahtumia, törmää ennemmin tai myöhemmin siihen, että tapahtumaan osallistuville tahoille pitäisi järjestää lipunmyynti. Ensin täytyy kerätä ilmoittautumisia, järjestää ilmoittautuneille paikka mistä ostaa liput ja sitten vielä toimittaa liput heille.

Olemme kehittäneet tähän edistyksellisen ratkaisun. Event Cloud -tapahtumanhallintajärjestelmä palvelee sekä järjestäjiä että osallistujia niin ennen tapahtumaa, sen aikana kuin sen jälkeenkin.

Tiketöinti on Event Cloudin uusin ominaisuus, jolla lippukaupasta on tehty entistä helpompaa. Palvelemme niin B2B- kuin B2C-toimijoita. Uskomme vahvasti, että myös pienemmille toimijoille on paikkansa markkinoilla. Alalla on useita isoja ja vanhoja toimijoita, mutta pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen toteutuksen, joka tarjoaa niin kustannustehokkuutta, helppokäyttöisyyttä kuin ekologisuuttakin.

Uskalla sanoa ei tulosteille!

Miten tiketöinti sitten toimii?

Kaiken alku on ilmoittautumis– ja lipunmyyntivaihe. Ostaja saa kaiken ilmoittautumiseen ja tiketöintiin liittyvät toiminnot helposti ja nopeasti saman sivuston kautta ja järjestelmämme hoitavat kaiken automaattisesti valmiiksi. Lipun tilauksen ja maksun voi suorittaa tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Asiakas voi maksaa lipun tilisiirrolla, pankkikortilla, luottokortilla ja usealla muulla maksutavalla. Myös luotollinen maksaminen on mahdollista. Lippu toimitetaan maksun suorittamisen jälkeen asiakkaalle sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Tapahtuman aikana asiakas pääsee sisään näyttämällä lippuaan älypuhelimensa näytöltä. Erillistä lipunvaihtoa ei tarvita, vaan kaikki toimii digitaalisesti. Tapahtuman aikana lippua voidaan käyttää myös tarjousten kohdentamiseen, asioiden ostamiseen ynnä muuhun vastaavaan. Event Cloudista löytyy lukuisia erilaisia ominaisuuksia hyödynnettäväksi.

Tapahtuman jälkeen tilaaja saa tarkat raportit kaikesta, mitä tapahtuman aikana on tapahtunut. Raportti sisältää aikajanan kaikesta ja on yksityiskohtainen. Jatkossa meillä on käytössä myös Google Cloud, joka tuo koneoppimisen mahdollisuudet tapahtumanjärjestäjän käyttöön.

Yhteenvetona Event Cloudin tiketöinnin ominaisuudet ovat:

 • Helppokäyttöinen
 • Räätälöitävissä
 • Mobiili -yhteensopiva
 • Laajat raportointiominaisuudet
 • Analytiikka
 • Kaikki maksutavat
 • Monituote- ja tapahtumavaihtoehdot
 • E-mail ja SMS -integroitu
 • Turvallinen
 • Hyvä asiakastuki

Miksi juuri Event Cloud?

Event Cloudin avulla olet yhtä cool kuin tämä kuvapankin kaveri!

Toteutuksemme avulla kaikki tahot hyötyvät. Asiakas saa helpottavan palvelun ja järjestäjät säästävät sekä aikaa että rahaa parantamalla kustannustehokkuuttaan. Tärkeänä tavoitteena on myös ekologisuuden lisääminen. Haluamme haastaa muita toimijoita ajattelemaan nykyaikaisemmin ja haluamme vähentää muun muassa turhaa printtaamista.

Palvelumaksumme ovat aina kiinteät. Emme peri erillistä komissiota myynneistä, vaan kaikki sisältyy samaan hintaan, muun muassa maksuvälittäjä Paytrailin maksut.

Toimimme kaikessa aina selvästi, avoimesti ja läpinäkyvästi. Asiakkaan ei tarvitse koskaan miettiä, mistä kaikesta asiat koostuvat, me tuomme ne aina selvästi esille ja toimintamme on suoraa ja avointa. Läpinäkyvät prosessit lisäävät molemminpuolista luottamusta!

Uskomme, että meillä on annettavaa jokaiseen tapahtumaan. Tapahtuman koolla, kestolla tai aihealueella ei ole merkitystä.

Nykyaikainen tiketöintimme tuo merkittävää lisäarvoa aivan kaikille!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Event Cloudista.

Jaa sivu
 •  
 •  
 •  
 •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.