mFabrik Digital Signage julkaistiin South by Soutwest -messuilla

mFabrik Digital Signage julkaistiin South by Soutwest -messuilla

mFabrik on julkaissut South by Soutwest -teknologia- ja musiikkimessuilla Austinissa, Texasissa uudenlaisen palvelutuotteen digitaalisten mainospintojen hallintaan: mFabrik Digital Signage (mDS).

 

“mFabrik Digital Signage, tai lyhyemmin mDS, tekee kaikista digitaalinäytöistä vuorovaikutteisia; voit antaa asiakkaidesi pelata, shoppailla ja katsella tuotteitasi, sekä esitellä niitä yhtenäisillä tavoilla kaikessa ulko- ja sisätilamarkkinoinnissasi”, kertoo messuilta tavattu mFabrikin toimitusjohtaja Atte Kniivilä. “Ja toisin kuin aiempien digital signage -järjestelmien kohdalla nyt ei puhuta edes suurista investoinneista – pilvipalveluumme voi liittyä jopa alle satasella kuussa.”

Eräs mFabrikin muista erottava tekijä perustuu sen laajaan mobiiliosaamiseen; sisältöä voikin palvelussa hallita myös paikan päällä, kätevästi omalla matkapuhelimella, ja käyttää palvelua näin vaikkapa presentaatiotarkoituksiin. Lisäksi itse sisällönhallinta hoituu tutuilla työkaluilla; MS Powerpoint, iMovie, WordPress jne.

mDS-palvelu on myös helppo ottaa käyttöön: klikkaa itsesi sivulle mFabrikds.com ja tee tilaus itsepalvelusta. Tarvitset digitaalinäyttöihisi vain Internet-yhteyden, ja niistä tulee uuden ajan digital signage -järjestelmäsi.

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.