Kaukosäädin-konsepti loisti Innovaatiokisassa

Kaukosäädin-konsepti loisti Innovaatiokisassa

mFabrikin kehittämään mobiili kaukosäädin-teknologiaan perustuva ehdotus voitti Soneran asettaman haasteen ensipalkinnon ICT2014 Innovation Tournamentissa Helsingissä . Sonera-haasteen otsikkona oli “Konseptoi suomalainen Internet TV-malli”, ja mFabrikin Atte Kniivilän yhdessä joukkuetoverinsa Jari Keräsen kanssa ehdottama konsepti arvioitiin Internet TV-malleista toteuttamiskelpoisimmaksi.

 

Voittoisassa ehdotuksessa katselijan oma puhelin toimii kodin kaikkien ruutujen kaukosäätimenä. Kaukosäädin on siis aina käsillä, ja ohjelmasta riippuen siihen tuodaan myös lisätietoa itse ohjelmaan liittyen, kuten vaikkapa urheilutilastot tai kokkausreseptit. Konsepti mahdollistaa samalla täysin uudenlaisen “2nd screen” -mainonnan.

Palkintoja oli ICT 2014 -gaalassa jakamassa opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru, kuvassa keskellä. Vasemmalla mFabrikin Atte Kniivilä ja oikealla Soneran puolesta turnausta vetänyt Risto Launis.

Jaa sivu
  •  
  •  
  •  
  •  

About The Author

Olen mFabrikilla Studio Julmahuvin Die Kühe eli ratkaisija. Ratkaisen ja autan teitä onnistumaan digitalisaatiossa ihan konkreettisilla teoilla ja ehkä muutamilla hulluila visioilla. Saatte minusta end to end -kaverin, joka ei hylkää teitä edes lyhyellä varoitusajalla tulevissa pyynnöissä. Soita, laita sähköpostia tai vaikka savumerkkejä, olen kiva tyyppi. Rakastan kissoja ja musiikin tekemistä.