Mobiili puhutti iAB:n tapahtumassa

iAB Finland järjesti mobiilimarkkinoinnin tilaa alan ammattilaisille valottavan seminaarin Helsingissä 5.3.2015. Suuri kiinnostus johti mm. tapahtuman siirtoon suurempiin tiloihin elokuvateatteri Andorraan. Tilaisuutta moderoi mFabrikin Atte Kniivilä, ja mFabrikin uusi osallistuja-aktivointipalvelu m2wall oli näkyvästi esillä.

m2wall-kommenttiseinä iAB:n tapahtumassaMarkkina- ja case-kuvausten myötä kuultiin mm. että matkapuhelinten määrä on jo ylittänyt maapallon väkiluvun ja keskimäärin puhelimeen kurkistetaan yli 200 kertaa vuorokaudessa, mutta Suomessa mobiilimainonnan osuus on yhä n. 1% koko mainontapanostuksesta.

Tapahtumaa varten luotu hashtag #iabmobiili keräsi aamupäivän aikana kolmattasataa twiittiä, ollen hetken aikaa peräti Suomen twiitatuin hashtag. Kommentointi oli mahdollista myös mobiiliselaimen ja tekstiviestin välityksellä.