OlutExpossa äänestetään mobiilisti

Olutexpo2014Suomen kattavin panimo- ja tislaamotuotteiden messutapahtuma Olutexpo2014 pidetään sekä kuluttajille että alan ammattilaisille Helsingin Kaapelitehtaalla 24.-26.10. Yli kolmenkymmenen panimon mestarituotteet kilpailevat paremmuudesta mobiiliäänestyksessä, jonka toteuttaa viime vuoden tapaan mFabrik.

“Olutexpossa oluet laittavat järjestykseen niiden nauttijat, ei mikään epämääräinen kaveriraati. Näin panimotkin saavat tuoretta ja totuudenmukaista tietoa siitä, millaisina olutväki heidän tuotteensa näkee”, kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaava yrittäjä Mikki Nyman.

Innovatiivisista mobiiliratkaisuistaan (mm. mobiili kaukosäädin, RFID tapahtumissa) tunnettu mFabrik vastaa mobiilivälineillä tehtävän olutäänestyksen teknisestä toteutuksesta. Tapahtuman ennakkoon saama huima julkisuus ennakoi mielenkiintoista mittelöä eri juomasarjojen paremmuudesta.